KULJETUS JA LASTAUSLAITTEET

Hiab Jonserd- ja Loglift-huollot

Aarporaus siirrettävällä kalustolla

Huolto- ja korjaustoimintaamme liittyen voimme suorittaa aarporauksia liikkuvalla kalustollamme myös maastokohteissa.

Lincoln-keskusvoitelujärjestelmien myynti ja asennus

Keskusvoitelujärjestelmän avulla kaluston kunnossapitoon käytetty aika pienenee ja työteho kasvaa. Keskusvoitelujärjestelmä varmistaa myös kaluston toimivuuden ja vähentää huoltotarvetta.

EKL-ohjauspalvelut

Tarjoamme myös EKL-ohjauspalveluita. Erikoiskuljetusten toteuttamista varten Liikenteen turvallisuusvirasto edellyttää voimassa olevaa erikoiskuljetusten liikenteenohjaajaoikeutta (EKL -lupaa) kaikilta, jotka osallistuvat varsinaisesti erikoiskuljetusten liikenteen ohjaukseen.

Liikenteenohjaaja parantaa ammattitaitoisella toiminnallaan erikoiskuljetusta suorittavien ja muiden tiellä työskentelevien työturvallisuutta sekä varmistaa kuljetettavan esineen, kuljetusajoneuvon, tien ja tien laitteiden ehyenä säilymistä.

Hydrauliikka-asennukset

Palveluihimme kuuluu myös metsäkoneiden, maanrakennuskoneiden sekä kuljetus- ja lastauslaitteiden toiminnallisuuteen oleellisesti liittyvän hydrauliikan asennukset, huollot ja korjaukset.

Huolto ja varaosat

Komatsu -metsäkoneiden, Liebherr -maarakennuskoneiden ja Cargotec -kuljetus- ja lastauslaitteiden sopimushuolto Kainuussa ja Koillismaalla.

Varaosat

Toimitamme huoltamiimme (Komatsu, Liebherr ja Cargotec Hiab Loglift ja Jonsered) merkkeihin myös tarvittavat varaosat.

Muut palvelut

Aarporaus siirrettävällä kalustolla
Lincoln-keskusvoitelujärjestelmät
EKL-ohjaus
Hydrauliikka-asennukset