METSÄKONEIDEN HUOLTO

Hallissa ja maastossa

Metsäkoneiden huolto

Olemme toimineet Komatsu -metsäkoneiden sopimushuoltona Kainuun ja Koillismaan alueella vuodesta 2005 lähtien. Sopimus kattaa huollot, korjaukset ja varaosatoimitukset. Toimimme Kajaanin Kylmällä sijaitsevassa vuonna 2007 valmistuneissa ajanmukaisissa tiloissa ja korjauksia suoritetaan tarvittaessa myös maastossa.

Huolto- ja korjaustoimintaan liittyen palveluihimme kuuluvat myös mm. aarporaus ja Lincoln –keskusvoitelujärjestelmien myynti ja asennus.

Kuljetus- ja lastauslaitteiden huolto

Toimimme Cargotec –kuljetus- ja lastauslaitteiden (Hiab Loglift ja Jonsered) sopimushuoltona Kainuun ja Koillismaan alueella. Sopimus kattaa huollot, korjaukset ja varaosatoimitukset. Käytössämme on ajanmukaiset laitteet ja välineet kattaen vikojen ja häiriötilanteiden tunnistamiseen käytettävät tietotekniset välineet. Korjauksia suoritetaan tarvittaessa myös maastossa.

Maanrakennuskoneiden huolto

Toimimme Liebherr –maanrakennuskoneiden (kaivinkoneet, pyöräkuormaajat ja materiaalin käsittelykoneet) sopimushuoltona Kainuun ja Koillismaan alueella. Sopimus kattaa huollot, korjaukset ja varaosatoimitukset. Korjauksia suoritetaan tarvittaessa myös maastossa.

Huolto- ja korjaustoimintaan liittyen palveluihimme kuuluvat myös mm. aarporaus ja Lincoln –keskusvoitelujärjestelmien myynti ja asennus.

Tilaa huolto Täältä

Huolto ja varaosat

Komatsu -metsäkoneiden, Liebherr -maarakennuskoneiden ja Cargotec -kuljetus- ja lastauslaitteiden sopimushuolto Kainuussa ja Koillismaalla.

Varaosat

Toimitamme huoltamiimme (Komatsu, Liebherr ja Cargotec Hiab Loglift ja Jonsered) merkkeihin myös tarvittavat varaosat.

Muut palvelut

Aarporaus siirrettävällä kalustolla
Lincoln-keskusvoitelujärjestelmät
EKL-ohjaus
Hydrauliikka-asennukset